Partnereink

Lorch hegesztőgépek

A Lorch nem tegnap óta létezik.

Több mint 60 éve fejlesztjük és gyártjuk a legjobb hegesztő gépeit és legjobb hegesztési megoldásokat a nagy- és a kisipar számára. Mivel nem csak haladunk a korral, hanem időnként kicsit meg is előzzük, ma a világ legmodernebb gyártóhelyén készítjük a hegesztőberendezéseinket. A Lorch berendezések a gyakorlat számára készültek. Kint az építkezésen ugyanaz a minőség, mint az üzemben. Azt adjuk, amire szükség van - mindent, amit tudunk. Minden Lorch gépben fél évszázados tapasztalat rejlik. Ez a legjobb működésre, a legjobb kiszolgálásra és a legjobb hegesztési eredményre irányuló tudás. Maximum 3 lépés, és Ön tökéletesen hegeszt. Ez a filozófiánk és az alapelvünk. Egy Lorch készüléket nem kell kiszolgálni, az szolgálja ki Önt. 


Rywal RHC 

A cég saját márkái a MOST, GOLD, ITM és ITS.
A termékek megtervezése és létrehozása az ügyfelek igényei által meghatározott több éves tapasztalattal és a piac ismereteivel történik.
Gyártása Lengyelországban, és számos külföldi gyárban szigorú minőség-ellenőrzés mellet valósul meg.Minőségre a szállítók ellenőrzésével, és saját laboratóriummal ügyelnek.A MOST márka védjegye alatt hegesztőanyagokat, hegesztőgépeket, vágó- és csiszolóanyagokat, lamellás csiszolókorongokat, műszaki kémiai termékeket, gáz kiegészítőket és egyéni védőeszközöket találhat.A GOLD márkajelzéssel kiemelkedő minőségű hegesztőanyagok készülnek, amik a következő minősítésekkel rendelkeznek: TÜV, DB, LR, ABS, NAKS, CE

 

GCE Group 
A GCE Csoport ma Európa vezető vállalata a gázszabályozás területén, és részt vesz minden típusú, nagynyomású gázok nyomásának és áramlásának szabályozására szolgáló berendezés fejlesztésében és gyártásában. A GCE fő tevékenysége eredetileg az oxi-acetilén vágási és hegesztési piacon koncentrálódott. A nagynyomású gázok kezelésében szinte 100 éves tapasztalattal rendelkező termékválaszték azonban kiterjed a nagy tisztaságú és orvosi gázberendezésekre is.

A mai termékskála az alkalmazások széles skálájához illeszkedik, az egyszerű nyomásszabályozóktól és hegesztéshez és vágáshoz szükséges szellőzőcsövektől a kifinomult gázellátó rendszerekig az orvosi és elektronikai iparban.

PUMA SAFETY

Eredeti Puma Safety munkavédelmi termékek a hivatalos magyarországi forgalmazótól!

A puma a természet egyik leghatékonyabb vadásza! Ravasz és halkan cserkészi be áldozatait. A természet azonban nem mindenkinek adott gyors mancsokat és éles karmokat, ezért a Puma úgy döntött ad valami jobbat. Olyan munkavédelmi cipőket, amelyek lehetővé teszik a hatékony munkavégzést, ám kialakításukban a sportosság is nagy szerepet játszott. A külső design-ról pedig nem is beszélve. Ahogy a puma védőcipők tulajdonosai mondják: "Nem, hogy a melóba, de az utcára is nagyon menő!"

A technológiai újításoknak köszönhetően a munkavédelmi cipők kialakításakor az egyik fő cél, hogy megőrizzék a cipők rugalmasságát és tartósságát extrém körülmények között is. Olyan technológiákkal, mint a FAP (hajlékony kerámiaszálas) talpátszúrás elleni védelem, a BreathActive lélegző bélés, vagy az energia elnyelő sarok speciális kialakítása egy-egy termékcsalád esetében

Weldas 

Szakemberek választják világszerte
A Weldas® éles tesztekkel alátámasztott folyamatos termékfejlesztési és minőség-ellenőrzési politikájának köszönhetően a cég leginnovatívabb és legkiválóbb minőségű termékei, hegesztőkesztyű és hegesztő ruhá méltán váltak világhírűvé. Termelési egységünk 1999.- ben kapott ISO tanúsítványt. A Weldas® termékek szavatolva vannak gyártási hibák ellen. Mivel az alkalmazási területek különbözőek, a felhasználó feladata a minden alkalmazási területnek megfelelő termék kiválasztása.

Magswitch

Technológia, amely vonzza.

A Magswitch Technology, amelynek székhelye az USA-ban Coloradóban található, vezető szerepet tölt be a kapcsolható mágneses technológiában. A kezdeti fejlesztéstől, a tervezéstől és a mérnöki munkától a gyártásig, a végső kiszállításig és az értékesítésig a Magswitch előkészítette az utat az innovációhoz a világ számos iparágában. A Magswitch a mágneses szerszámok gyártásától az innovatív mérnöki technológiáig terjedt, hogy növelje a biztonságot, a termelékenységet és a sebességet olyan iparágakban, mint a hegesztés, a gyártás, az automatizálás, a gyártás, a nehézipar, a hajógyártás és a famegmunkálás.